Ponedeljek, 12. junij je bil za nas poseben dan. Temperature se višajo in odločili smo se predčasno pozdraviti prihod letošnjega poletja. Pripravili smo pravi sladoledni piknik, v prijetni senci našega vrta. Za dobro razpoloženje so nas božale melodije Jolande in Tria adijo.

Gospa Jolanda Ravnikar je aktivna članica v Centru aktivnosti na Fužinah. Za ta dogodek je povabila še prijatelje iz Tria adijo, gospoda Gregorja Kampjuta, člana Folklorna skupine MFDL ( Međimursko folklorno društvo v Ljubljani ) in Etno skupine POT ter gospoda Ernesta Kosa, pravtako člana Folklorne skupina MFDL.

Misel gospa Jolande Ravnikar: ” Glasba je moje življenje. Z njo diham, živim, upam, se veselim, če je potrebno z njo tudi jočem. Naj nas še naprej povezuje, združuje in prepleta nove niti prijateljstva. Hvala vam, moji dragi prijatelji, da lahko z vami delim svojo radost. Kdor poje rad, ne misli slabo.”

Zahvaljujemo se gospodu Islamiju Neđbedinu, lastniku slaščičarne Rašica, v Črnučah, za velikodušno donacijo sladoleda, s katerim smo se posladkali na našem pikniku.