V sklopu projekta “Identifikacija pogojev vključenosti uporabnika v programe (celo)dnevnega bivanja starejših na kmetiji” oziroma Bivanje starejših na kmetiji, ki ga izvajamo podjetje Deos d.o.o. s partnerji, želimo pridobiti kar največ informacij o interesu odraslih in starejših oseb za dodatno možnost bivanja in vključevanja v različne aktivnosti na kmetijah, kot tudi željo kmetij po odprtju in izvajanju dodatnih dopolnilnih dejavnosti na kmetijah.

 

Pripravili smo anonimno spletno anketo o zainteresiranosti javnosti za bivanje na kmetijah, ki jo lahko izpolni vsaka oseba in tako deli svoje mnenje o tovrstnih namestitvah in različnih aktivnostih na kmetijah. Prosimo vas za izpolnitev ankete in deljenje povezave zaposlenim v vašem centru starejših. Ker želimo zajeti kar največjo bazo anketirancev in mnenj, bi vas prosili tudi za deljenje povezave do anonimne spletne ankete aktivnim starejšim, svojcem in seveda zunanjim članom Aktivnega dne v vašem centru.

Link do spletne ankete o zainteresiranosti javnosti za bivanje na kmetijah: https://www.1ka.si/a/361884e5

 

V kolikor pa poznate kakšno kmetijsko gospodarstvo ali pa imate tudi sami kmetijo, bi vas prosili še za izpolnitev oziroma deljenje spletne ankete o interesih za odpiranje dodatnih dopolnilnih dejavnosti na kmetijah. Link do spletne ankete za kmetije: https://www.1ka.si/a/17fe1f39

 

Za vašo pomoč in sodelovanje se zahvaljujemo.