Združujemo zaposlene najrazličnejših poklicev, ki sodelujejo pri celostni oskrbi starostnikov. Vsak center vodi direktor, v pomoč pa sta pisarniški referent in računovodja. Socialno delavko imenujemo mama centra. Receptor je običajno prvi, ki ga vsak obiskoval najprej sreča. Najštevilčnejša v centru je zdravstveno-negovalna služba, v kateri zaposlujemo diplomirane medicinske sestre, zdravstvene tehnike, bolničarje negovalce, fizioterapevte, delovne terapevte in delovne inštruktorje. Številčna je tudi služba prehrane, v kateri zaposlujemo glavnega kuharja, dietnega kuharja, kuharje, pomočnike kuharjev in servirce. Poleg njih so v naši družbi še animatorji, gospodinje oskrbovalke in socialne oskrbovalke. Zaposlujemo tudi vzdrževalce, voznika, ekonoma, strežnice, čistilke, perice in šivilje.

Združujemo 8 Centrov starejših na različnih lokacijah, v njih dela kar 700 zaposlenih, zato vedno potrebujemo nove kvalitetne kadre.
Najpogosteje iščemo kuharje, bolničarje negovalce, strežnice in receptorje. Vabimo vse, ki ustrezate pogojem za opravljanje teh del, da nam pišete na kadri@deos.si. Tudi če takrat ne bomo potrebovali tovrstnega kadra, bomo vašo prošnjo shranili in vas kontaktirali, ko se pojavi potreba.

Sodelujemo tudi z različnimi izobraževalnimi inštitucijami s katerimi se dogovarjamo za opravljanje dijaških oziroma študentskih praks in pripravništev.

Aktualni razpisi so objavljeni na Zavodu za zaposlovanje in MojeDelo.com.

Nazaj