13.12.2017 smo imeli ob 16.30  v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Trnovo novoletno prireditev s slavnostno večerjo na katero so bili povabljeni tudi svojci naših stanovalcev.

Seveda se je vse začelo veliko prej. Zaposleni so slavnostno pripravili našo jedilnico s slavnostnim pogrinjkom in skromnim presenečenjem. Med tem časom so se naši stanovalci »lišpali«. V pomoč so nam priskočili dijaki Srednje frizerske šole, ki so uredili naše gospe in seveda tudi gospode. Urejene pa niso bile le frizure, temveč tudi make-up ni smel manjkati.

Ob dogovorjeni uri, so bili vse zbrani v dvorani Četrtne skupnosti Trnovo, kjer se je program začel z nagovorom direktorice CS Trnovo Tinkare Godec, nadaljeval s recitacijo stanovalke doma ga. Gantar. Zatem so se predstavili otroci Mladinskega doma Malči Beličeve s glasbenim programom. Stanovalka doma ga. Počkaj je povedala eno svojih pesmi, progam se je zaključil z nastopom Mešanega zbora društva upokojencev Trnovo.

Po zaključenem programu je sledila slavnostna večerja stanovalcev in njihovih svojcev. Meni: gobova juha, piščančje perutničke z pekovskim krompirjem in zelenjavo, makovo pecivo z vaniljevo kremo in šamrole.

Glede na odzive in pohvale, bi morali tak dan izvesti večkrat.

Hvala vsem zaposlenim za trud in uspešno izvedbo!