S stanovalci Centra starejših Črnuče smo v tem letu ustvarili veliko lepih spominov. In ker se bližamo koncu leta, smo se pričeli spominjati vseh lepih trenutkov, ki vam jih bomo prikazali v manjših kolažih.

V tokratnem obujanju spominov smo se spomnili naših kuharskih delavnic, kjer smo obujali stare recepte ter dodajali neka novih. Vsekakor pa smo se ob kuhanju tudi nasmejali. Vendar letos nismo samo kuhali. Praznovali smo tudi rojstne dneve naših stanovalcev. Ob druženju smo poklepetali o starih običajih ter odkrili kako so včasih praznovali.

Vsekakor pa smo za naše stanovalce vsakodnevno povabili tudi na jutranjo vadbo, kjer smo razgibali telo ter se tudi dobro prebudili. Ker pa je pomembno tudi prebujanje naših sivih celic, so naši stanovalci poleg kvizov sestavljali zanimive sestavljanke s pomočjo katerih smo obudili znanje geografije.

Stanovalci in zaposleni bomo v teh mesecih zelo veseli lepih misli in želja. Z veseljem bomo prebrali ter obesili pozitivne misli vseh svojcev in naših zunanjih prijateljev. Vaše dobre misli pošljite na elektronski naslov: petra.cesta@deos.si. Lahko pa nam pošljete tudi pismo na naslov: Center starejših Črnuče, Cesta Ceneta Štuparja 141, 1000 Ljubljana.

Ostanimo zdravi.