Center starejših Idila je zasebni socialnovarstveni zavod s koncesijo, ustanovljen leta 2004 in je del družbe DEOS, ki združuje 9 centrov starejših. Obiskovalce najprej prijazno sprejmejo na recepciji, kjer je tudi prostor namenjen srečanjem s stanovalci in svojci. Center ponuja tudi prostore za fizioterapijo, delovno terapijo ter zdravstveno oskrbo stanovalcev.
Center se nahaja na idilični lokaciji v Vukovskem Dolu, obkrožen z neokrnjeno naravo Slovenskih goric in z razgledom na Perniško jezero.

Če si morda želite le hitrega okrevanja po prestani bolezni ali operaciji pod strokovnim vodstvom domskega zdravnika, fiziatra, fizioterapevtke, delovnih terapevtk in ostalega strokovnega tima, je Center starejših Idila pravi naslov za Vas.

Če ste se odločili preživeti svoje tretje življenjsko obdobje v prelepi, neokrnjeni naravi, v mirnem, idiličnem okolju odmaknjenem od mestnega vrveža, Vas bomo z veseljem sprejeli v toplino našega centra starejših.

Vsi zaposleni v domu si s svojo strokovnostjo in osebnim pristopom prizadevajo, da se vsak stanovalec v svojem novem domu počuti varno in sprejeto. Zaposleni, stanovalci, svojci, prostovoljci in obiskovalci skupaj ustvarjajo prijetno bivanje v Centru starejših Idila vsak dan.