Ta teden v DEOS Centru starejših Notranje Gorice že kar petič zaporedoma poteka projekt z naslovom ”Podarim, nasmeh dobim”.

Namen projekta je, da zaposleni, prijatelji oziroma dobri ljudje podarijo svoja oblačila starejšim. Le-ti zaradi svojega zdravstvenega stanja ali kakšnega drugega razloga ne morejo do trgovine, mi pa jim omogočimo, da si lahko sami izberejo tisti kos oblačila, ki jim je všeč oziroma ga potrebujejo. Zaradi ogromnega odziva, vedno poteka tudi izmenjava oblačil še za vse druge generacije tako, da se za prav vsakega nekaj najde.

Zbiranje in razvrščanje oblačil poteka mesec pred dogodkom. V jutranjih urah pa smo na recepciji centra pripravili stojnice z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki, ki bodo na voljo cel teden. Prepričani smo, da bomo tudi v tokratni akciji ”Podarim, nasmeh dobim” marsikomu polepšali dan in prejeli ogromno nasmehov. Iz srca se zahvaljujemo vsem, ki ste podarili svoja oblačila in trgovini Mana, ki nam je zopet velikodušno posodila obešalnike in stojala.

Vabljeni v naš center; na klepet, izmenjavo ali pa zgolj na dobro kavico. 🙂