Projekt ”Podarim, nasmeh dobim” v našem centru poteka že četrtič zaporedoma. Namen projekta je, da k sodelovanju povabimo čim večje število ljudi, ki imajo v svojih omarah čista oblačila, vendar jih ne potrebujejo več. Vsakdo lahko podari oblačila za starejše, zbiramo pa tudi oblačila za najmlajše, modne dodatke in obutev. Tako smo prepričani, da lahko prav vsak najde kakšen kos zase. Starejšim prihranimo pot do trgovine, saj si kar v recepciji centra izberejo tisti kos oblačila, ki ga potrebujejo, si ga ne morejo privoščiti ali pa jim je zgolj všeč. Hkrati razmišljamo tudi ekološko; oblačila, ki bi jih nekdo zaradi neuporabe zavrgel, prejme nekdo, ki jih morda še kako potrebuje.

S pripravami smo pričeli že prejšnji teden, saj se je ogromno število ljudi odzvalo našemu vabilu in tako centru oziroma stanovalcem podarili veliko oblačil, obutev in modnih dodatkov. Danes pa so stanovalci po skupinski telovadbi že pomerjali izbrane kose in se veselili osvežitve v njihovih garderobnih omarah.

Projekt bo trajal vse do petka in prepričani smo, da bo vsak kos oblačila našel svoje mesto. Iskreno se zahvaljujemo vsem tistim, ki ste podarili svoja oblačila in tako poskrbeli za marsikateri nasmeh na obrazu. Zahvaljujemo se tudi trgovini Mana, ki nam je posodila obešalnike in stojala.

Vabljeni v naš center; po oblačila, na kavico ali pa zgolj na prijeten klepet! 🙂