Ena izmed enot je namenjena varstvu oseb z demenco, ki potrebujejo stalen nadzor in varstvo. Enota je v celoti prilagojena potrebam stanovalcev z demenco, urejeno ima tudi zunanjo površino oziroma vrt, kjer se stanovalci lahko sprehajajo, izvajajo raznovrstne aktivnosti in preživljajo svoj čas na prostem.

Vsakega obiskovalca najprej sprejmemo na recepciji, kjer deluje bife, s prostorom, namenjenim druženju s stanovalci ali svojci. Center ima prostor za fizioterapijo, delovno terapijo, duhovno oskrbo, knjižnico ter urejen otroški kotiček za naše najmlajše obiskovalce.
V centru deluje frizerski salon, stanovalci pa imajo tudi možnost naročanja kozmetičnih storitev, kot je pedikura. Stanovalci, njihovi svojci in drugi obiskovalci se lahko sprehajajo v neokrnjeni naravi in imajo številne možnosti za sprostitev. Dostop do centra je mogoč z osebnim avtomobilom, za vse obiskovalce pa je na voljo dovolj parkirišč.

Vsi zaposleni v centru si s svojo strokovnostjo in osebnim pristopom prizadevamo, da se vsak stanovalec v novem domu počuti varno in sprejeto. Prijazno vzdušje in domačnost v domu krepimo s stiki z domačim okoljem in vsemi tistimi, ki prinašajo veselje v življenja naših stanovalcev. Zaposleni, stanovalci, svojci, prostovoljci in obiskovalci se s skupnimi močmi vsak dan trudimo, da je bivanje v centru za vse čim bolj prijetno.


Predstavitev prostorov


Enoposteljne sobe


Dvoposteljne sobe