Danes smo s stanovalkami, stanovalci in starejšimi iz skupnosti ter otroci opravili pomembno delo, saj smo zbližali vse generacije.

Tako so starši s svojimi malčki v svojem prostem času obiskali DEOS Center starejših Notranje Gorice in s starejšimi ljudmi preživeli nekaj trenutkov. Recepcija je bila polna mladostne energije, družabnih iger, pliškotov in nasmejanih obrazov. Naša draga Urša in Nejc sta center napolnila z zimzelenimi melodijami, na pomoč pa so jima priskočili tudi otroci. Okrepčali smo se z domačimi piškoti, čajem in kavico. S svojim obiskom nas je počastila tudi izjemna pevka Eva Hren, sicer ambasadorka dobrodelnega gibanja Za starejše. Ideja je, da medgeneracijske čajanke prenesemo v vse domove in centre starejših po Sloveniji.

Hvaležni smo vsem obiskovalcem, svojcem in gostom, ki so s svojim dejanjem prispevali k zmanjševanju osamljenosti, boljšemu počutju in ne nazadnje tudi k temu, da so otroci bogatejši za eno lepo izkušnjo. Ob srčkanih otrocih pa so se našim stanovalcem obudili lepi spomini. Tako smo z majhnim prispevkom svojega časa naredili nekaj velikega. Iskrena hvala vsem, ker smo s skupnimi močmi naredili nekaj dobrega!