V okviru FESTIVALSKEGA LETA “Igraj se z mano”, ki je pod okriljem Centra Janeza Levca Ljubljana, poteka tudi MEDNARODNI LIKOVNI NATEČAJ “Igraj se z mano”. Povezovanje skozi igro je vodilno načelo dogodkov FESTIVALSKEGA LETA, ki s svojimi aktivnostmi spodbujajo integracijo med otroci, mladostniki, odraslimi osebami s posebnimi potrebami in večinsko populacijo vseh generacij.
MEDNARODNI LIKOVNI NATEČAJ »Igraj se z mano« je celoletni dogodek z natečajnim razpisom v začetku leta. Izbrana dela so nato konec januarja ali v začetku februarja prihodnjega leta OTVORITVENO razstavljena na BODI UMETNIK – MEDNARODNEM LIKOVNO KULTURNEM DOGODKU »Igraj se z mano«, kjer vzporedno poteka tudi bogat kulturno animacijski program. Razstava nato potuje po številnih lokacijah po Sloveniji in tujini s podobnim kulturno animacijskim programom.

V sklopu Mednarodne potujoče razstave “Bodi umetnik, igraj se z mano”, so nas obiskali učenci OŠ Toneta Šraja iz Nove vasi. Spremljala jih je mentorica Ksenja Brus in koordinatorka razstave Eva Jus. Učenci so za nas poleg druženja pripravili tudi glasbenp plesni nastop. Čudovito so zapeli in zaigrali na violino, prečno flavto in harmoniko.