Modna revija, ki jo zdaj že kar nekaj let zapored pripravljamo v našem Centru, je vedno pravi hit in je tudi letos zasijala v jesenko-zimskih modnih trendih. Kolekcija je bila sestavljena iz najljubši kosov oblačil naših stanovalk in stanovalcev, nekateri videzi pa so bili dopolnjeni z oblačili iz Senior trgovine. Za pričeske stanovalcev je poskrbel frizerski salona Neva, za ličenje zaposlene v Centru, za fotografije gospod Tine Šubic ter za vodenje modnega dogodka gospa Tamara Ovnik.

Stanovalke in stanovalce so na rdeči preprogi spremljali zaposleni in dijaki, ki so bili ravno tako oblečeni po zadnjih modnih smernicah.

Modna revija je namenjena praznovanju mednarodnega dneva starejših, saj imajo v naši družbi posebno vlogo. To je vloga modrecev, saj bi človek res težko dozorel do prave življenjske modrosti, če si skozi leta ne bi nabral dovolj izkušenj in na situ let presejal zrna od plevela. Zori pa le človek, ki si to z veseljem prizadeva, ki ima kljub vsemu doživetemu še vedno zvrhan koš želja in potreb. Tako je bila modna revija še eno tako posebno doživetje za naše stanovalke in stanovalce, da se pokažejo v vsem svojem sijaju, saj starost ni še konec življenja, temveč je njegova dopolnitev in je najlepša doba življenja.

 

Foto: Tine Šubic