Zaposlene iz podjetja Petrol Anja, Alenka, Daniela, Tina, Jera, Ika, Katja, Ana in Marijana so danes postale naše prostovoljke za en dan. Po skupinski telovadbi smo se zbrali na recepciji centra, kjer smo jim izrekli dobrodošlico in razkazali naš center.

Nato smo se razdelili v tri skupine. Prva skupina stanovalcev je skupaj s prostovoljci in zaposlenimi odšla na sprehod po okolici, druga skupina se je pomerila v družabnih igrah, tretja skupina pa je ustvarjala čudovite izdelke. Postregli smo s čajem, kavo in naravno limonado ter se posladkali z domačim pecivom, ki so ga spekle pridne roke naših prostovoljk. Med sprehodom in ustvarjanjem smo prepevali slovenske pesmi, ko pa smo se vsi skupaj zopet zbrali na recepciji centra, pa smo prisluhnili 11-letni harmonikašici Neli. Preden smo naše dopoldne zaključili sta Neli in naša Urša skupaj s stanovalci zapeli še nekaj narodno-zabavnih skladbic, ki so odzvanjale po vsem centru.

Ne samo nad pecivom in druženjem, navdušeni smo bili tudi nad donacijo. Podjetje nam je podarilo pestro paleto pripomočkov, katere bomo uporabili v sklopu delovne terapije.

Vsem zaposlenim in upravi podjetja Petrol se iskreno zahvaljujemo za njihov obisk, druženje ter za lepe trenutke, ki nam bodo ostali v posebnem spominu. Drugo leto pa zagotovo ponovimo! 🙂