V DEOS Centru starejših Notranje Gorice tradicionalno zadnje dni v mesecu decembru organiziramo ”Pravljičen vstop v novo leto”.

Tokrat je bil kulturni program zelo raznolik, zabaven in nostalgičen. Sprva so nas s slovensko popevko in z božičnimi pesmimi razveselili družini Šmalc in Mršnik; Urša in Nejc sta v našem centru tudi zaposlena. Nato pa je sledila zabava, saj smo se na narodno-zabavne ritme ansambla Smeh vrteli vse do poznega večera.

Direktorica centra, Ana Petrič nam je namenila nekaj besed o letu, ki se poslavlja in o prihajajočem letu ter nam zaželela predvsem zdravja in dobrih odnosov. Stanovalci so bili ganjeni.

Praznovanja novega leta pa seveda ni brez odštevanja in znamenite Nipičeve pesmi ”Silvestrski poljub”. Med prepevanjem smo prižgali še »iskrice« in si pričarali nepozabne ter čarobne trenutke. Nazdravili smo s šampanjcem in praznično druženje nadaljevali. Videoposnetek si lahko ogledate s klikom na povezavo: https://www.facebook.com/story.phpstory_fbid=753113898519412&id=100014624251811&sfnsn=mo&d=n&vh=i

Zagotovo lahko rečemo, da je za nami uspešno leto. Veseli nas, ker delamo dobro in da smo v letošnjem letu s skupnimi močmi izpeljali mnogo projektov, osrečili mnogo ljudi ter zagotovo presegli zastavljene cilje. V pričakovanju novih pozitivnih energij, sodelovanj, uspehov in vsega dobrega se veselimo leta 2020 in vsem vam kličemo:

SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO!