Današnje popoldne smo namenili praznovanju posebnega praznika.

8. marec, dan žena, ki ga v približno 100 državah po svetu vsako leto praznujemo, je mednarodni dan boja za žensko enakopravnost. Mednarodni praznik ekonomske, politične in socialne enakopravnosti žensk in dan, ko svoje mame, sestre, punce, žene in ostale ženske, ki v naših življenjih igrajo pomembno vlogo, razveselimo z majhno pozornostjo.

V ta namen smo tudi v našem centru pripravili dogodek, ki ga je popestril ansambel Jelen iz Notranjske. Plesali, veselili in uživali smo se vse do večerje.

Kot vsako leto, je tudi letos naš stanovalec gospod Alojzij Gostiša presenetil stanovalke in zaposlene s prečudovitim šopkom, ki krasi recepcijo centra. Kako bomo pa zaposleni presenetili naše stanovalke ob jutrišnjem prazniku, pa naj zaenkrat ostane skrivnost. 🙂

Ženska … Je mati, hči, žena, sestra. Je neverjetna oseba. Je močna, pametna, zvita. Je strastna, pogumna, velikodušna. Je lepa, pametna. Daje življenje, ljubezen spoštovanje, hvaležnost in verjame v druge. Ženska vas bo negovala, borila se bo za vas, zato si tudi sama vse to zasluži v zameno.