Vsi smo ena generacija in ker smo bili že večkrat potrjeni v odločitvah, da nam je skupaj lepše, smo temu sledili tudi danes. Obdali smo se z mlado energijo in v duhu sožitja doživeli naše skupno praznovanje.

Vse to so nam omogočili nastopajoči: OŠ Begunje ter z njo otroci Mešanega pevskega zbora, od 3. do 5. razreda, pod vodstvom ga. Anite Štritof Malc in OŠ Cerknica z njihovo posebnostjo, s Fantovskim pevskim zborom, pod vodstvom ga. Daše Joželj. Prebrano besedilo slovenske ljudske pravljice Pšenica – najlepši cvet ter zapeto pesmijo našega znanega, tenkočutnega kantavtorja Adija Smolarja sta nam predstavili sodelavki Vesna in Mirijam. Po končanem glasbenem programu, je sledila še predstavitev, nove nosilke razstave v našem centru, ga. Bojane Mišič. Njene slike nas vabijo zaradi pestrosti barv in pozitivne energije. Prostor olepšajo z barvitostjo in toplino.

Lepo vabljeni na ogled pripravljene razstave, imenovane Rožnati oktober v 1. nadstropju hodnika uprave ter tudi na ogled razstave Kreativne skupine stanovalcev v naši kulturnici.