Za nami je norčavo in zabavno dopoldne, saj smo imeli pustno rajanje, ki se ga je udeležilo več kot 150 maškar.

V jutranjih urah smo se skupaj s stanovalkami in stanovalci našemili, rajanje pa smo otvorili s pravo povorko, v zasedbi baročne dame, policistke, motorista, čarovnic izpod Rakitne, in mnogih drugih pustnih šem. Za zabavno glasbo je poskrbel hišni band ”DE amigOS”. Pridružili so se nam tudi butalci iz Notranjske in otroci iz vrtca Notranje Gorice, ki so nam tudi zapeli ter zaplesali. Posladkali smo se z miškami, flancati, slaščičarna Berzo iz Vrhnike pa nam je podarila slastne pustne krofe.

Kot je že v navadi, smo tudi letos izbirali naj maske. Čarovnice so pričarale kar 12 nagrad; 3 nagrade za najboljšo masko med stanovalci, 3 nagrade za najboljšo masko med zaposlenimi, 2 nagradi za skupinsko masko, 2 nagradi za butalce iz Notranjske in za najmlajše pustne maske, ter 2 nagradi za najbolj zabavno in smešno masko.

Upamo si trditi, da smo imeli najboljše pustno rajanje daleč naokoli. Zagotovo pa nam ne bi uspelo v takšni meri, če ne bi medsebojno sodelovali, se skupaj veselili in si pomagali. V slogi je moč, ostalo pa ocenite po fotografijah. 🙂