Poleg večkratnih osvežitev v poletnem času, smo imeli danes tudi že tradicionalno sladoledno zabavo, katere so se udeležili tudi svojci naših stanovalcev, predstavniki lokalne skupnosti in zaposleni.

V goste smo povabili simpatične fante in dekle iz ansambla Ideja, ki so s svojim nastopom poskrbeli, da smo vsi skupaj dobro ogreli glasilke in nabrusili pete. Hladili smo se z osvežujočim napitkom iz vode, limone in mete. Za sladkanje pa je poskrbelo podjetje Incom Leone iz Ajdovščine, saj nam je podarilo kar 300 lučk in lončkov s prvovrstnim sladoledom. Direktorica centra je izpostavila predvsem lučke AL!VE, ki so tudi prejele nagrado za najbolj inovativen sladoled 2018. Gre za lučke, ki imajo malo kalorij, so zdrave in lahko tudi dober nadomestek obroka. In ker smo mi še kako AL!VE se ji je zdelo, da smo ravno za skupaj. V DEOS Centru starejših Notranje Gorice bodo te lučke zagotovo postale stalnica.

Zopet smo dokazali, da skupaj zmoremo vse in še več. Iskrena hvala podjetju Incom Leone za donacijo sladoleda, ansamblu Ideja, ki je dogodku dodal piko na i, stanovalcem in njihovim svojcem, ki so se sladkanja udeležili ter seveda vsem zaposlenim, ki so aktivno pomagali pri izvedbi samega popoldneva. Timsko delo je tisto, ki prinese nepozabne spomine in nas poveže na zabaven način.