Dan je bil kot naročen za velike in male zmage, zato smo imeli po jutranji telovadbi organizirane športne igre na prostem. Letošnji častni gost športnih iger je bil smučarski skakalec Robert Kranjec. Pred uradnim začetkom je pozdravil vse prisotne in predstavil svoj dres ter svoje delo.

Stanovalke in stanovalci so se nato preizkusili kar v 6 različnih disciplinah in sicer v obešanju perila, premagovanju ovir, tekmovanju z invalidskimi vozički, balinanju, metanju na koš in v igri namiznega nogometa. Pri igrah so na pomoč priskočili tudi zaposleni, prostovoljki Loreta in Katja, ki sta v našem centru v okviru projekta ”Počitnice v zameno za prostovoljno delo” ter prostovoljci iz OŠ Brezovica. Ves čas smo glasno spodbujali in navijali za tekmovalce. Najboljši trije iz vsake discipline so prejeli medalje, absolutni zmagovalci pa so si prisvojili tudi čudovite nagrade.

Veselje na obrazih in samozavest ob zmagi smo občutili prav vsi ter si obljubili, da bomo vsak dan še naprej tako pridno trenirali in skrbeli za mišično moč.