S podjetjem Krka v našem centru sodelujemo že vrsto let, zato so nas njihove nasmejane prostovoljke in prostovoljci obiskali tudi danes. Ker konec meseca maja obeležujemo svetovni dan športa, smo se odločili, da izvedemo že tradicionalne športne igre.

Kot se za pravo otvoritev dogodka spodobi so “zadoneli bobni”, saj se nam je najprej predstavila skupina stanovalcev, ki pridno vadi v okviru hišnega Žoga banda. Stanovalke in stanovalci so se nato pomerili v najrazličnejših disciplinah – nogometu, košarki, hitrostnemu premagovanju ovir, teku z invalidskimi vozički, hitrostnemu sestavljanju sestavljanke ter dotiku dveh točk.

Tekmovanje so vzeli čisto zares in se borili vse do konca, dokler nismo dobili najboljših treh v vsaki disciplini. Zmagovalci so prejeli medalje ter lepe in praktične nagrade. Čas smo izkoristili tudi za druženje, klepet ob kavi in domačih piškotih ter se iz srca nasmejali. Pred odhodom na kosilo smo se simpatičnim prostovoljcem zahvalili in se že dogovorili, da nas prihodnje leto zopet obiščejo.