V našem centru vsako leto, zadnje decembrske dni pričaramo pravljico. Tokrat so nas obiskale prave vile, operne pevke iz skupine Tosca Beat. Ob prepevanju čudovitih pesmi se nam je naježila koža. Tudi otroci na medgeneracijskem varstvu so pobožali naše srčke s Silvestrskim poljubom. Nekaj besed o letu, ki se poslavlja in o letu, ki prihaja nam je namenila direktorica centra Ana Petrič. Vsi skupaj smo v prijetnem vzdušju, med lučkami in obdani s prijatelji, nazdravili s penino. Z besedami smo orisali preteklo leto in iskreno zaželeli zdravja, sreče in vsega dobrega v novem letu 2019. Dih nam je vzel spektakularni ognjemet, katerega je za nas pripravil gospodič Rok Štrukelj (brat naše delovne terapevtke Alje). Stanovalcem so se orosile očke, saj kaj takega večina še ni videla. Za zaključek smo si ob glasbi in dobrotah privoščili še kuhano vino in druženje nadaljevali na toplem.

Za varnost je poskrbelo prostovoljno gasilsko društvo Notranje Gorice, s katerim zelo dobro sodelujemo. Pred izvedbo ognjemeta smo obvestili tudi lokalno skupnost tako, da hrup ni zmotil kužkov in drugih živali.

Leto zaključujemo uspešno. Zadovoljni smo, da smo delali dobro in da so to opazili tudi naši stanovalci, svojci in vsi drugi. V pričakovanju novega leta, novih dobrih energij, sodelovanj, uspehov in vsega dobrega se že veselimo leta 2019 ter vam kličemo

SREČNO!