Danes smo na recepciji centra imeli uraden zaključek študijskih krožkov, ki so zadnjih 6 mesecev potekali v našem centru pod mentorstvom gospe Alenke Veber. Študijska krožka ”Modrost je najboljši popotni tovariš” ter ”Slovenska dežela v pripovedki in podobi” sta bila zelo dobro obiskana, saj so naši stanovalci z mentorico stkali prave prijateljski vezi.

Za glasbeno popestritev dogodka je poskrbel harmonikar Domen, gospa Alenka pa je vsem članom študijskega krožka izročila simbolično darilo. V imenu vodstva DEOS Centra starejših Notranje Gorice in stanovalcev se ji je zahvalila tudi delovna terapevtka Andreja ter ji izročila darilo naših kreativnih ustvarjalk.

Prvi študijski krožek v našem centru je gospa Alenka izvedla februarja lani, z naslovom ”Šviga švaga čez dva praga”. Zaradi simpatičnega poimenovanja se nam je prilegel k srcu in zato smo vsa druženja poimenovali kar s tem nazivom. Veseli smo, kadar tako srčni in dobri ljudje kot je gospa Alenka Veber posvetijo svoj čas našim stanovalcem. Prepričani smo, da se bodo naše poti še kdaj prekrižale.

Pred centrom pa je zopet potekala tržnica, tokrat v izvedbi kmetije Furjan, ki je postregla z domačim sadjem in zelenjavo.