V življenju je treba veliko praznovati, vsak dan je namreč darilo. Vsi imamo vzpone in padce. Pomembno je, da po padcu vstanemo in ob vzponu ostanemo skromni. Vsekakor pa  moramo ob padcu ostati pozitivni in močni, ob vzponih pa se veseliti, kajti za vsak vzpon so potrebni volja, moč in trud.

Veseli nas, da imamo med zaposlenimi v DEOS Centru starejših Notranje Gorice večino takih, ki ves čas delajo na sebi, se izobražujejo in razvijajo. Zaradi njih smo vsi skupaj boljši.

Letošnje poletje se bo zagotovo vtisnilo v spomin Anji in Urški, ki sta diplomirali in tako postali oddelčni sestri. Fizioterapevtka Barbara je po mnenju bralcev in strokovne žirije postala ena izmed šestih ”Super zaposlenih”; v akciji časopisa Delo. Direktorica centra, Ana Petrič, pa je postala magistrica socialnega dela.

Zaposlene so se odločile, da bodo svoje uspehe proslavile s stanovalkami in stanovalci, svojci, sodelavci ter udeleženci projekta Interreg-CrossCare. Tako so jih počastile z obloženimi kruhki, tortico in piškoti. Za posebno presenečenje in veselje pa so v goste povabile eno in edino, Sašo Lendero. Mladostna Saša je zapela nekaj svojih avtorskih pesmi, ni pa manjkalo tudi narodno-zabavnih viž. Vse prisotne je s svojim glasom, in seveda tudi stasom, popolnoma očarala.

Lepo je, ko smo skupaj. Lepo je, ko se majhnih stvari veselimo drug za drugega. Lepo je, ko si iskreno in s čisto vestjo privoščimo uspeh ter srečo. Takšne lastnosti nas vse skupaj bogatijo.