Današnjo modno revijo smo organizirali v sodelovanju z našimi sosedi in dobrimi prijatelji, s fanti in dekleti iz Varstveno delovnega centra Cerknica, ki so prav tako radi urejeni in lepi. Pri uresničitvi današnje modne revije so nas podprli naslednji sponzorji: Trgovina pri Darji, Studio sprostitve in lepote Nina, Frizerski salon Lena, Frizerski salon Romana, Kozmetični salon Marta, in  poskrbeli za dovršen videz naših manekenk in manekenov. Z nami so danes bili tudi posebni gostje, gospod Matej Kastelic, nekdanji fotomodel in maneken, ter Tjaša Strle, ljubiteljica mode.

Na modni reviji smo predstavili trende letošnje pomladi in poletja. V oblačilih trgovine pri Darji so bili oblečeni naši manekeni in manekenke, ki so se danes sprehodili po modni pisti. Z nami je bila tudi modna poznavalka letošnjih trendov, gospa Anja Troha, ki nam je na kratko povedala nekaj o letošnjih modnih smernicah pomlad – poletje.

Za celotno organizacijo se zahvaljujemo naši Janji Mlakar in vsem ostalim, ki so tako ali drugače prispevali pri današnjem projektu.