Prehrano za vse stanovalce zagotavljamo vse dni v letu. Kuhinja neprekinjeno obratuje v dveh izmenah, od 6. do 20. ure. Za vse stanovalce pripravljamo tri obroke: zajtrk, kosilo in večerjo. Bolnikom z dieto proti sladkorni bolezni nudimo tudi dopoldansko in popoldansko malico. Tako malica kot kosilo sta na voljo tudi zunanjim obiskovalcem. Pokretne in delno pokretne stanovalce spodbujamo, da jedo v jedilnici, saj stanovalci v jedilnici zadovoljujejo tudi potrebe po druženju. Nepokretnim stanovalcem pa je omogočeno prehranjevanje v sobah.

Zavedamo se, da je prehrana starostnikov izjemno pomembna, saj je ustrezna prehranjenost temeljni pogoj za dobro zdravje in počutje. Za prehrano starostnikov veljajo posebna priporočila, zato jedilnike pripravlja aktiv glavnih kuharjev družbe DEOS, pregleda pa jih tudi dietičarka, ki poskrbi, da imajo jedi ustrezno hranilno vrednost. Veliko pozornosti namenjamo temu, da je prehrana dovolj raznovrstna in pestra, upoštevamo tudi sezonskost. Svoj glas pri sestavi jedilnika imajo seveda tudi stanovalci, ki podajo mnenja za posamezno jed. Posebno pozornost poleg prehrane namenjamo tudi hidraciji stanovalcev.

V kuhinji pripravljamo varovalno dietno prehrano, ki je primerna za starostnike in bolnike z raznimi obolenji. Za naše stanovalce, ki potrebujejo posebno prehrano, pripravljamo tudi diete, prilagojene zdravstvenim težavam, na primer sladkorni bolezni, težavam z želodcem, žolčem in jetri. Stanovalcem, ki to potrebujejo, pripravimo tudi pasirano ali sesekljano prehrano.

V okviru tržne dejavnosti centra nudimo malice za zaposlene in kosila za zunanje uporabnike, tudi za svojce na obisku pri stanovalcih. Obiskovalci centra lahko na obisku pri svojih bližnjih posedajo tudi v bifeju, kjer nudimo kavo, razne alkoholne in nealkoholne pijače, sendviče in sladice.